Pertahankan Apa Yang Kita Ada – Ahmad Said

Pengerusi Badan Perhubungan UMNO negeri, Dato’ Seri Ahmad Said berkata UMNO mesti kuat, UMNO mesti dipertahan dan UMNO mesti di martabatkan.

“Dan menjadi tanggungjawab kita bersama pada hari ini, dan hari-hari yang seterusnya, kita mesti pertahankan apa yang kita ada dan berusaha untuk mengambil semula beberapa kawasan yang kita tewas.

“Ini adalah misi dan visi kita, ini adalah tanggungjawab kita bersama sebagai ahli UMNO. Marilah kita sama-sama memperkukuhkan parti kita dan jangan sesekali kita menjadi gunting dalam lipatan, api dalam sekam, kita semua hendaklah bekerja keras.

“Justeru itu, sekali lagi, saya menyeru pada tuan-tuan dan puan-puan yang saya hormati sekelian, marilah kita tanamkan semangat, sikap dan keyakinan yang tinggi,” katanya ketika berucap di majlis pertemuan beliau dengan jentera penerangan UMNO negeri di Kuala Terengganu, semalam.

Seramai kira-kira 3,000 jentera penerangan UMNO dari seluruh negeri hadir pada majlis itu yang turut diadakan satu forum bagi memberi semangat dan motivasi kepada semua hadirin.

Dua ahli panel yang menjayakan forum itu ialah Ketua Penerangan UMNO Malaysia, Dato’ Ahmad Maslan dan Ketua Penerangan JATI, Ustaz Hassan Basri Mohamad dan dipengerusikan oleh Speaker DUN Terengganu, Mohd. Zubir Embong.

Turut hadir ialah Ketua Penerangan UMNO negeri, Dato’ Abdul Rahman Bakar dan beberapa wakil rakyat Barisan Nasional.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *