PRK Kajang : Jentera BN Terengganu Bergerak Lancar

Jentera Barisan Nasional (BN) Terengganu di Pilihan Raya Kecil (PRK) DUN Kajang bergerak lancar dan memberi suntikan kepada jentera tempatan di PDM Bandar Kajang.

Ini terutamanya, gerakan bersepadu yang dijalankan oleh Jentera Wanita, Pemuda, Puteri yang bergerak dari rumah ke rumah pengundi sejak beberapa hari lepas bersama-sama jentera tempatan yang mengetuai gerakan kempen itu.

Penyelaras Urusetia Kontinjen Terengganu merangkap Setiausaha Kerja BN Terengganu, Mohd. Khomsa Chik berkata, di bawah pimpinan Dato’ Jailani Johari selaku Ketua Kontinjen dan Timbalannya YB. A.Latiff Awang jentera Terengganu hanya bertindak sebagai pembantu kepada jentera tempatan dan semua operasi ditentukan oleh jentera tempatan di PDM Bandar Kajang.

UMNO Bahagian Sepang juga turut mambantu selaku bapa angkat kepada PDM Bandar Kajang.

“Menteri Besar Terengganu yang juga Pengerusi BN negeri telah mengarahkan jentera dari Terengganu membantu sebaik mungkin untuk kejayaan BN dalam PRK ini,” kata.

Menurutnya, Dato’ Seri Ahmad Said akan turut berkempen bagi membuat sentuhan terakhir terhadap kempen BN Terengganu di Kajang dan meraikan petugas yang bertungkus lumus sepanjang kempen dijalankan.

Mohd Khomsa berkata, jentera Terengganu diberi peranan untuk fokus kempen kepada kira-kira 452 orang pengundi berbangsa Melayu di PDM Bandar Kajang.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *